Account

Motoren Label 65® Elektrische Jaloezie 50 mm

De Label 65® Elektrische   Houten Abachi & Aluminium Jaloezie 50 mm zijn leverbaar met de volgende motoren:

- Brel BTE 50

Tilt-only 12V bi-directionele midden motor voor (houten) jaloezieën met 50mm bovenbak. Voorzien van Li-Ion baterij voor in de bovenbak en oplaadpunt met Micro USB,

• Elektronische eindposities
  • Inclusief oplaadbare Li-Ion batterij
  • Inclusief oplaadpunt Micro USB
  • Ingebouwde radio ontvanger
  • Voorkeurspositie
  • Automatische uitschakeling

Via deze link vind je alle info van de leverancier voor het instellen van de afstandsbediening & motor.

- CM 07 MotionsBlinds

Via deze link vind je alle informatie over installeren / gebruikershandleiding / setup video

-CM06 MotionsBlinds

Via deze link vind je alle informatie over installeren / gebruikershandleiding / setup video

-CM06 MotionsBlinds  EVE

Via deze link vind je alle informatie over installeren / gebruikershandleiding / setup video

Wat is het verschil tussen de CM06 motor en de CM06 Motor EVE ?

Bij het kiezen van je motor zijn er twee soorten motoren beschikbaar: de MotionBlinds CM06 motor en de CM06 Eve MotionBlinds motor. Ondanks hun vergelijkbare namen, verschillen ze aanzienlijk in functies en mogelijkheden. Deze draadloze accu motoren worden hieronder nader toegelicht.

MotionBlinds motor met accu:

Als je waarde hecht aan elektrische functionaliteiten en je jouw  Label 65® Elektrische Aluminium Jaloezie 50 mm & Label 65® Elektrische Abachi Houten Jaloezie 50 mm "Classic"

elektrisch wilt bedienen met een trekkoord, een afstandsbediening, of een app op je smartphone, dan is  de MotionBlinds CM06 EVE motor een passende keuze. Kies voor de CM06 motor tijdens het configureren van je jaloezieën  als je geen behoefte hebt aan geavanceerde functies die je waarschijnlijk niet zult gebruiken.

Kenmerken CM 06 Motor

• Betaalbare keuze
  • Bestuurbaar met trekkoord, afstandsbediening, en MotionBlinds Bluetooth app
  • Technologie: Bluetooth

Eve MotionBlinds motoren met accu:

Voor wie de voordelen van een smart home wil benutten, zoals stembediening of automatische aanpassing aan zonsopkomst en -ondergang, is de Eve MotionBlinds motor ideaal. Deze motor biedt naast de basisbediening met trekkoord, afstandsbediening en app ook de mogelijkheid om je Label 65® Elektrische Aluminium Jaloezie 50 mm  & Label 65® Elektrische Abachi Houten Jaloezie 50 mm "Classic" via smart home te beheren. De Eve MotionBlinds motoren zijn compatibel met vooraanstaande smart home platformen, waardoor je ze eenvoudig in je slimme huis kunt integreren.

Kenmerken CM 06 Motor

• Geavanceerde optie
  • Bestuurbaar met trekkoord, afstandsbediening, Eve app en smart home
  • Directe verbinding met Apple HomeKit en koppeling via de MotionBlinds Wi-Fi bridge met andere platformen zoals Google Assistant, Amazon Alexa, etc.
  • Integratie met andere smart home accessoires
  • Technologie: Thread
  • Extra voordelen: Matter-proof (binnenkort te updaten naar Matter via de app)

Bij het kiezen van je Smartblind(s) zijn er twee soorten motoren beschikbaar: de MotionBlinds motor en de Eve MotionBlinds motor. Ondanks hun vergelijkbare namen, verschillen ze aanzienlijk in functies en mogelijkheden. Deze draadloze accu motoren worden hieronder nader toegelicht.

MotionBlinds motoren met accu:

Als je waarde hecht aan elektrische functionaliteiten en je Smartblinds elektrisch wilt bedienen met een trekkoord, een afstandsbediening, of een app op je smartphone, dan zijn de MotionBlinds motoren een passende keuze. Kies voor 'Elektrische bediening' tijdens het configureren van je Smartblinds als je geen behoefte hebt aan geavanceerde functies die je waarschijnlijk niet zult gebruiken.

Kenmerken:

Betaalbare keuze

Bestuurbaar met trekkoord, afstandsbediening, en MotionBlinds Bluetooth app

Technologie: Bluetooth

Eve MotionBlinds motoren met accu:

Voor wie de voordelen van een smart home wil benutten, zoals stembediening of automatische aanpassing aan zonsopkomst en -ondergang, is de Eve MotionBlinds motor ideaal. Deze motor biedt naast de basisbediening met trekkoord, afstandsbediening en app ook de mogelijkheid om je Smartblinds via smart home te beheren. De Eve MotionBlinds motoren zijn compatibel met vooraanstaande smart home platformen, waardoor je ze eenvoudig in je slimme huis kunt integreren. Selecteer 'Smart home bediening' bij het samenstellen van je Smartblinds voor de meest geavanceerde raamdecoratie van het moment.

Kenmerken:

Geavanceerde optie

Bestuurbaar met trekkoord, afstandsbediening, Eve app en smart home

Directe verbinding met Apple HomeKit en koppeling via de MotionBlinds Wi-Fi bridge met andere platformen zoals Google Assistant, Amazon Alexa, etc.

Integratie met andere smart home accessoires

Technologie: Thread

Extra voordelen: Matter-proof (binnenkort te updaten naar Matter via de app)

Bij het kiezen van je Smartblind(s) zijn er twee soorten motoren beschikbaar: de MotionBlinds motor en de Eve MotionBlinds motor. Ondanks hun vergelijkbare namen, verschillen ze aanzienlijk in functies en mogelijkheden. Deze draadloze accu motoren worden hieronder nader toegelicht.

MotionBlinds motoren met accu: Als je waarde hecht aan elektrische functionaliteiten en je Smartblinds elektrisch wilt bedienen met een trekkoord, een afstandsbediening, of een app op je smartphone, dan zijn de MotionBlinds motoren een passende keuze. Kies voor 'Elektrische bediening' tijdens het configureren van je Smartblinds als je geen behoefte hebt aan geavanceerde functies die je waarschijnlijk niet zult gebruiken.

Kenmerken:

• Betaalbare keuze
  • Bestuurbaar met trekkoord, afstandsbediening, en MotionBlinds Bluetooth app
  • Technologie: Bluetooth

Eve MotionBlinds motoren met accu: Voor wie de voordelen van een smart home wil benutten, zoals stembediening of automatische aanpassing aan zonsopkomst en -ondergang, is de Eve MotionBlinds motor ideaal. Deze motor biedt naast de basisbediening met trekkoord, afstandsbediening en app ook de mogelijkheid om je Smartblinds via smart home te beheren. De Eve MotionBlinds motoren zijn compatibel met vooraanstaande smart home platformen, waardoor je ze eenvoudig in je slimme huis kunt integreren. Selecteer 'Smart home bediening' bij het samenstellen van je Smartblinds voor de meest geavanceerde raamdecoratie van het moment.

Kenmerken:

• Geavanceerde optie
  • Bestuurbaar met trekkoord, afstandsbediening, Eve app en smart home
  • Directe verbinding met Apple HomeKit en koppeling via de MotionBlinds Wi-Fi bridge met andere platformen zoals Google Assistant, Amazon Alexa, etc.
  • Integratie met andere smart home accessoires
  • Technologie: Thread
  • Extra voordelen: Matter-proof (binnenkort te updaten naar Matter via de app)