Account

Luxaflex Powerview App Installatiegids

Download de PowerView® App op een Apple iOS (minimale versie 14.0) of Android (minimale versie 9.0) smartphone of tablet.

1. Zorg ervoor dat je de nieuwste versie van de PowerView® App hebt, die nodig is voor het programmeren en configureren van PowerView® Gen 3 producten en accessoires.
  2. Schakel Bluetooth® functionaliteit in op je mobiele apparaat.
  3. Zorg ervoor dat locatieservices zijn ingeschakeld voor optimale prestaties.
  4. Android-toestellen vereisen locatiepermissies ingesteld op 'Altijd toestaan' voor Bluetooth Low Energy-functie.
  5. iOS-apparaten staan Bluetooth functionaliteit toe zonder locatiediensten, maar deze zijn vereist voor het uitvoeren van schema's.
  6. Maak een PowerView® Account aan of log in om toegang te krijgen tot een PowerView® Gen 3 systeem.

Download de PowerView® App vanuit de Apple App Store of Google Play Store op je smartphone of tablet.

Meld je aan bij je PowerView® Account. Als je geen account hebt, maak er dan een aan en verifieer je e-mailadres.

Aan de slag:

1. Download de PowerView® App vanuit de Apple App Store of Google Play Store op je smartphone of tablet. Zorg ervoor dat je app up-to-date is.
  2. Open de app en meld je aan bij je PowerView® Account. Als je nog geen account hebt, klik dan op 'Heeft u geen account?' en volg de instructies om een gratis account aan te maken.
  3. Volg de stappen in de app om je PowerView® systeem in te stellen en te configureren.

LET OP: Een PowerView® account is VERPLICHT om een

PowerView® Gen 3 Huis in te stellen of te openen. Als je

de aanmeldingsstap overslaat, kan de app de producten

niet detecteren en zie je het onderstaande scherm met de

melding ‘Geen PowerView® gedetecteerd’. Zorg ervoor dat je

de optie ‘Log in op uw account’ selecteert.

Producten toevoegen aan Huis:

1. Zodra de fysieke installatie van de producten is voltooid en ze zijn ingeschakeld, kun je ze eenvoudig toevoegen aan het Huis in de PowerView® App. Als dit een nieuw Huis is, selecteer dan 'Aan de slag'.
  2. Als dit een bestaand Huis is met PowerView® producten, selecteer dan het huidige PowerView® Huis in het menu.
  3. Geef je Huis een naam en volg de instructies van de app om het installatieproces te doorlopen.
  4. Selecteer de stroombron voor jouw producten (batterijhouder, oplaadbaar of bedraad). Je kunt de voedingsoptie later nog aanpassen.
  5. Maak je eerste kamer aan en geef deze een naam. Je kunt kiezen uit standaardnamen of de naam aanpassen.
  6. Identificeer en benoem de producten die bij deze kamer horen. De app toont de producten in de fysieke kamer waar je je bevindt bovenaan de lijst. Klik op 'Activeren' om te controleren welk product het is.
  7.  Gebruik voorgestelde productnamen zoals "Achter", "Links", "Rechts", "Zijkant", enz. om dit proces efficiënter te maken.
  8. Herhaal dit proces voor alle overige producten in de kamer.

Instellen van de afstandsbediening:

a. De afstandsbedieningen worden ook geprogrammeerd in de PowerView® App. Bij het voltooien van de eerste kamer wordt je gevraagd of je deze producten aan een afstandsbediening wilt toevoegen. Volg de instructies in de app om het programmeren van de afstandsbediening te voltooien.

b. Raadpleeg de PowerView® Automation Gen 3 Gids voor afstandsbediening voor meer informatie over het programmeren en de functionaliteit van de afstandsbediening.

c. Als je geen afstandsbedieningen hebt, kun je eenvoudig op 'geen afstandsbedieningen' drukken en zal de app doorgaan met het begeleide installatieproces.

d. Nadat je de producten aan een afstandsbediening hebt toegevoegd of deze stap hebt overgeslagen, kun je meer kamers aanmaken en producten toevoegen. Bij het voltooien van elke kamer krijg je de optie om producten aan een afstandsbediening toe te voegen. Volg het geleide proces in de app totdat alle producten aan het Huis zijn toegevoegd.

Gateway-instellingen:

a. Nadat je alle producten aan kamers hebt toegevoegd en de afstandsbedieningen hebt geconfigureerd, wordt je gevraagd of je een gateway wilt toevoegen. Gateways zijn optioneel. Selecteer 'Ja' als je een gateway hebt en lees verder. Selecteer 'Nee' als je geen gateway hebt en ga naar stap 6.

b. Volg de instructies in de app om de gateway op een centrale plaats te plaatsen ten opzichte van de producten. Als je één gateway hebt, plaats deze dan centraal in huis. Bij meerdere gateways verdeel je ze gelijkmatig.

c. Sluit de gateway aan en wacht ongeveer 20 minuten totdat deze volledig is opgestart. Tijdens het opstarten zal de led-indicator van de gateway verschillende kleuren tonen. Raadpleeg de led-tabel in de app of de PowerView® Automation Gen 3 Gateway Gids voor meer informatie.

d. De app zal de gateway detecteren. Volg de instructies in de app om de gateway te identificeren en in te stellen. Als je meerdere gateways hebt, kun je ze identificeren door middel van knipperende lichten.

e. Vervolgens zal de app vragen naar het wifi-netwerk waarmee de gateway moet worden verbonden.

Als je als installateur geen toegang hebt tot het wifi-netwerk of als het niet beschikbaar is, kun je doorgaan zonder verbinding te maken met een wifi-netwerk.

Als je het wifi-netwerk kent, volg je eenvoudig de instructies om de naam en het wachtwoord van het wifi-netwerk in te voeren. Zorg ervoor dat je apparaat verbonden is met hetzelfde wifi-netwerk.

Overdracht van eigendom:

a. Nadat de installatie van het huis is voltooid, zal de app vragen of je het huis wilt overdragen.

Als je de huiseigenaar bent, kun je deze stap overslaan en het Dashboard verkennen.

Als je installateur bent, kun je het huis overdragen aan de huiseigenaar door de instructies in de app te volgen.

b. Zodra de eigendomsoverdracht is verzonden, moet de ontvanger het eigendom van het PowerView® Huis in de app accepteren.

c. De huiseigenaar kan ervoor kiezen extra gebruikers aan het huis toe te voegen door naar 'Meer' en vervolgens 'Gebruikers' te navigeren.

Opmerking: Als de gateway is ingesteld zonder verbinding te maken met een wifi-netwerk, zal de huiseigenaar worden gevraagd om de gateway aan zijn wifi-netwerk toe te voegen zodra het eigendom is geaccepteerd.

f. Geef de gateway een naam, bij voorkeur op basis van de locatie waar deze zich bevindt.

g. De app controleert of alle kamers binnen bereik zijn en of er een verbinding met de gateway is gemaakt. Zodra de led-indicator op de gateway continu blauw brandt, is de gateway klaar voor gebruik.