Menu
Account

Retour zenden

Het retour zenden van producten is niet van toepassing op maatwerk ! 


De consument heeft het recht van retour binnen 14 werkdagen na levering van het product. Zonder opgave van reden kan de consument een product retourneren waarbij de aankoopprijs terug wordt betaald. De kosten voor het retour sturen van het product zijn voor de consument.

Wat zijn de voorwaarden voor het recht van retour: Het product mag niet gebruikt zijn en nog verkoopbaar. (Consument moet product wel kunnen bekijken, maar niet in gebruik nemen). Het moet onbeschadigd, en compleet zijn en in de originele verpakking retour gestuurd worden.

Het recht van retour geldt niet voor aankopen van zaken die: -tot stand gebracht zijn overeenkomstig specificaties van koper; -duidelijk persoonlijk van aard zijn -waarvan de prijs gebonden is aan schommelingen op de financiële markt waarop de verkoper geen invloed heeft: -door hun aard niet kunnen worden teruggezonden; -snel kunnen bederven of verouderen; -van audio- en video-opnamen en computerprogrammatuur indien koper hun verzegeling heeft verbroken; -voor losse kranten en tijdschriften -Aankopen die speciaal, op bestelling zijn gemaakt en zijn derhalve maatwerk. Maatwerk valt buiten dit recht. Het recht van retour geldt niet voor een dienst waarmee de verkoper met instemming van de consument is begonnen voordat de afkoelingsperiode is verstreken.

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.