Account

Bestellen

Stap 1: Selecteer de door jou gewenste producten

- Je geeft de gewenste breedte op in mm (125,5 cm = 1255 mm).

- Je geeft de gewenste hoogte op in mm (254,5 cm = 2545 mm).

- Verder volg je per product de verschillende opties.

- Heb je je bedacht? Klik op 'verwijderen' om een product te verwijderen en kies opnieuw.

- Klaar met winkelen? Klik op 'verder met bestellen'.

Stap 2: Inloggen of account aanmaken

- Ben je al klant bij ons? Of heb je al een keer kleurstalen via de website aangevraagd? Dan heb je al een account.

Vul dan bij 'geregistreerde klanten' je e-mailadres en wachtwoord in en log in.

- Heb je nog geen account? Maak jouw account aan. Bij 'Inloggen' vul je jouw persoonlijke gegevens en het afleveradres in. Velden met een sterretje (*) zijn verplicht om in te vullen. Klaar met je gegevens invoeren? Klik op 'next'.

Stap 3: Verzend & betaalmethode kiezen

- Je bestelling wordt GRATIS bij je thuis bezorgd, selecteer deze optie en ga verder.

- Je kiest tijdens het afronden van je bestelling met welke betaalmethode je wilt betalen. Je kiest bijvoorbeeld voor betaling middels iDeal, selecteer vervolgens je bank. Wanneer je de order verder afrondt kom je vanzelf in het betaalscherm van je eigen bank uit. Al onze betalingen worden afgehandeld door onze betalingsprovider Multisafepay.

Stap 4: Bevestigen

- Je ziet een overzicht van je bestelgegevens. Vergeet je jouw bestelling niet te controleren?

- Op alle bestellingen zijn onze algemene voorwaarden van toepassing, ga je hiermee akkoord, plaats dan een vinkje.

- Klopt alles? Je kunt de bestelling afronden met de knop 'plaats bestelling'. Wil je toch nog iets wijzigen? Klik op 'wijzig' en pas je bestelling aan.

Check de video  als het je niet duidelijk is !

Stap 5: Betalen

- Nadat je op 'plaats bestelling' hebt geklikt kom je in het betaalmenu en kun je de betaling afronden met een betaalmethode naar keuze.