Menu
Account

Past Altijd Garantie

Doe je een aankoop bij Raambekleding Nederland dan is je raambekleding van het merk Label 65® automatisch verzekerd onder de "Past Altijd Garantie"!


Dit houdt in dat wanneer je je raambekleding zelf inmeet en online besteld, maar per ongeluk een fout hebt gemaakt bij het invullen van de maten of het inmeten zelf, wij tegen een zeer gereduceerd tarief ervoor zorgen dat je alsnog het product in de gewenste maten ontvangt.


Je bent dus verzekerd van nieuwe raambekleding in de juiste gewenste maat!


Gebruik maken van de Past Altijd Garantie?

Heb je verkeerd gemeten, of per ongeluk de verkeerde maten ingevuld tijdens het bestellen? Meld, binnen 3 dagen na ontvangst, per email dat je gebruik wenst te maken van deze garantie, en stuur het product daarna i.o.m. onze klantenservice binnen 14 dagen retour. Dit kan per email naar via ons Serviceformulier .


Voorwaarden Past Altijd Garantie


 1. De garantie geldt alleen voor het merk Label 65®
 2. De garantie geldt voor alle raambekleding van Label 65®, m.u.v. magnetische frames  en elektrische producten
 3. Je nieuwe product is exact hetzelfde als het oude product, alleen de wijzigingen in de afmetingen vallen onder de "Past Altijd Garantie"
 4. Je betaalt bij als er een verschil in prijs is tussen je oude en nieuwe product. Bijvoorbeeld als het artikel een grotere maat heeft. Let op: is het product voordeliger, dan vindt er géén creditering van het verschil plaats.
 5. De "Past Altijd Garantie" is eenmalig te gebruiken. De Past Altijd garantie vervalt dus op een aangepast product, of nieuw opgestuurd product met nieuwe maten.
 6. Wij ruilen om, of passen alleen dezelfde producten aan indien het binnen 3 dagen na aflevering schriftelijk gemeld is per Serviceformulier Hierbij geef je aan welke producten er een verkeerde maat hebben, en welke nieuwe maten je nodig hebt en voeg je foto's toe voorzien zichtbare meetlint zodat de maat gecheckt kan worden. 
 7. Producten gekocht i.c.m. een kortingsactie zijn uitgesloten van deze garantie.
 8. Indien na beoordeling van onze klantenservice blijkt dat het product geretourneerd moet worden, dient dit in originele verpakking binnen 14 dagen na melding te worden voldaan. 
 9. Bestellingen die niet geleverd zijn op een huisadres vallen niet onder de garantie. M.a.w. zakelijke klanten zijn uitgesloten van de past altijd garantie.
 10. De past altijd garantie geldt voor maximaal 4 stuks.
 11. Het product wordt, afhankelijk van de situatie, vermaakt of opnieuw geproduceerd

Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.