Menu
Account

FAQ Gordijnen

Kan ik mijn eigen stof insturen om gordijnen te laten maken ? 


Helaas kan je bij ons geen eigen stof laten confectioneren , onze collega's van Knip en Klaar gordijn kunnen dit voor jou regelen !
Check de website : Knip en Klaar Gordijn

Kan ik mijn bestaande gordijnen laten vermaken ? 


Helaas vermaken wij geen bestaande gordijnen , onze collega's van Knip en Klaar gordijn kunnen dit voor jou regelen !
Check de website : Knip en Klaar Gordijn

Ik wil toch een loodveter i.p.v een standaard zoom. Kan dit vermaakt worden?Afhankelijk van de stof , in de meeste gevallen is het mogelijk. De kosten zijn +/- € 39,00 per meter  via ons Serviceformulier  kan je de aanvraag indienen Kan ik mijn bestaande gordijn alsnog laten voeren  ?


Indien je de gordijnen bij ons hebt aangeschaft is dat in sommige gevallen mogelijk, dit is afhankelijk van de gordijnstof.
Via ons Serviceformulier  kan je een  opvragen  of het mogelijk is 


Mijn gordijn is gekreukt geleverd, kan ik hier iets aan doen ?


Het kan natuurlijk gebeuren door transport dat je je gordijn gekreukt in ontvangst neemt. Neem het gordijn uit de hoes en hang deze aan de rail of roede en laat het gordijn terug in model komen. Let op, het beste is om na ontvangst van de gordijnen 1 dag in open toestand te laten herstellen, hierdoor kan de gordijnband aan de bovenkant zich goed zetten en zal de band niet naar achteren gaan wijken. Na 1 dag kunt u het gordijn sluiten en kan ook de kreuk zo herstellen.  Soms kan dit proces weleens 2 weken duren maar uiteindelijk komt het goed.


Wanneer komen er verticale naden in het gordijn ? 

Verticale naden komen voor bij kamerhoge stoffen indien u een gordijn nodig heeft die hoger is dan 2650 mm.  Dit komt doordat er dan meerdere banen aan elkaar gezet worden. Wil je zeker weten of er een naad in jou gordijn komt vraag het even na bij de  verkoop ! Maak even een account aan op onze site en zet e.e.a. in je winkelwagen wat je zou willen dan weten we precies wat je wenst ! 

Welke maat waveplooi gebruiken jullie ? 


Onze wavegordijnen worden geconfectioneerd met een  cm diepe plooi 


Welke plooien leveren jullie ?  

 


Was dit antwoord nuttig? Ja Nee

Feedback versturen
Het spijt ons dat we u niet hebben kunnen helpen. Als u feedback geeft, kunnen we het artikel verbeteren.